Výrobca
Laica
Záruka
24 mesiacov
Kód tovaru
LAI VT3210
EAN kód
8013240890609
64,90 €
64,90 €
Popis produktu
Špecifikácia
Články a recenzie
Súvisiace produkty
Plne automatická zváračka fólií LAICA EasyVac VT3210 s výkonom 9 l/min., značne predlžuje trvanlivosť potravín a zachováva ich chuť a farbu po dlhú dobu. Odsaje vzduch, vytvorí silný a jednoliaty spoj a tým zaistí dokonalé utesnenie. Tento prístroj ponúka automatický a manuálny režim, čo vám umožní prispôsobiť vákuovanie podľa potreby na suché aj vlhké potraviny. Okrem toho je skvelá pre rýchle marinovanie mäsa v externých vákuovacích nádobách, vďaka dodávanej hadičke so špeciálnym konektorom. Jednoduché ovládanie robí z vákuovej zváračky fólií praktického pomocníka do každej domácnosti.
S vákuovou zváračkou je možné pripraviť aj Sous-Vide – teda pomalé varenie pri nízkej teplote. Mäso jednoducho zavákuujete a môžete variť. Výborná funkcia je Canister, teda "rýchle marinovanie". Vákuum otvára póry mäsa, a vďaka tomu marináda ľahšie a rýchlejšie preniká až do hlbších vrstiev. Proces, ktorý by inak trval 12 hodín, je hotový iba za 2 hodiny.
Jednou z hlavných výhod vákuovania potravín je zachovanie pôvodnej chuti surovín a zníženie potravinového odpadu. Skladovanie vo vreckách a fóliách je ideálne pre mäso, čerstvé ovocie, zeleninu, omáčky a hotové jedlá. V mrazničke týmto spôsobom chránite potraviny pred námrazou a stratou ich kvality. Odstránením vzduchu z obalov ich navyše chránite pred oxidáciou, plesňami a baktériami.
Popis produktu
Plne automatická zváračka fólií LAICA EasyVac VT3210 s výkonom 9 l/min., značne predlžuje trvanlivosť potravín a zachováva ich chuť a farbu po dlhú dobu. Odsaje vzduch, vytvorí silný a jednoliaty spoj a tým zaistí dokonalé utesnenie. Tento prístroj ponúka automatický a manuálny režim, čo vám umožní prispôsobiť vákuovanie podľa potreby na suché aj vlhké potraviny. Okrem toho je skvelá pre rýchle marinovanie mäsa v externých vákuovacích nádobách, vďaka dodávanej hadičke so špeciálnym konektorom. Jednoduché ovládanie robí z vákuovej zváračky fólií praktického pomocníka do každej domácnosti.
S vákuovou zváračkou je možné pripraviť aj Sous-Vide – teda pomalé varenie pri nízkej teplote. Mäso jednoducho zavákuujete a môžete variť. Výborná funkcia je Canister, teda "rýchle marinovanie". Vákuum otvára póry mäsa, a vďaka tomu marináda ľahšie a rýchlejšie preniká až do hlbších vrstiev. Proces, ktorý by inak trval 12 hodín, je hotový iba za 2 hodiny.
Jednou z hlavných výhod vákuovania potravín je zachovanie pôvodnej chuti surovín a zníženie potravinového odpadu. Skladovanie vo vreckách a fóliách je ideálne pre mäso, čerstvé ovocie, zeleninu, omáčky a hotové jedlá. V mrazničke týmto spôsobom chránite potraviny pred námrazou a stratou ich kvality. Odstránením vzduchu z obalov ich navyše chránite pred oxidáciou, plesňami a baktériami.
Špecifikácia
Články a recenzie
Súvisiace produkty a alternatívy