Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

Originálny darček pre milovníkov Smart vychytávok

Nedáte dopustiť na smart vychytávky a moderné utilitky, ktoré robia z obyčajnej miestnosti nadčasové high-end prostredie? Pokiaľ milujete chytré vypínače, ktoré môžete jednoducho ovládať cez Wi-Fi sieť, nedokážete si predstaviť deň bez spoločnosti hlasového asistenta, milujete HUE svetla a vyznávate plne automatizovanú domácnosť, určite vás zaujme i ďalšia múdra vychytávka v podobe inovatívnej filtračnej stolovej a športovej LAICA Flow'n go!

Nadčasová vychytávka, ktorú si zamilujete

Alfou a omegou filtračnej stolovej karafy Flow'n go a športovej fľaše MyLaica je smart aplikácia. Talianska spoločnosť Laica uviedla na trh tieto zariadenia pre úpravu a čistenie vody, ktoré si zamilujete hneď na prvý pohľad.

Čo vlastne táto moderná vychytávka zvládne? V prvom rade ide o ďalšiu smart vychytávku, ktorá za vás postráži dátum výmeny filtra na vodu FAST DISK, ktorý je súčasťou filtračnej karafy Flow'n go a športovej fľaše MyLaica. Oba produtky fungujú na princípe technológie uhlíkových filtrov, ktoré zabezpečia lepšiu chuť vody bez chlóru. Zároveň vo vode ponecháva všetky prirodzené minerály, ktoré sú prospešné pre náš organizmus.

Na rozdiel od filtračných predchodcov, kde bolo potrebné výmenu filtra manuálne nastavovať alebo jeho životnosť kontrolovať pomocou digitálneho ukazovateľa, sa už vďaka aplikácii Laica Home Wellness nemusíte o nič starať. Aplikácia totiž sama bezpečne postráži, kedy je potrebné filter vymeniť a pomocou vášho smartfónu vás na to s dostatočným predstihom upozorní. Využiť ju navyše môžete pri viacerých Laica zariadeniach, ktoré disponujú špeciálnym QR kódom a po nahraní do aplikácie sa stávajú súčasťou chytrej domácnosti.

Moderná doba si žiada inovatívne riešenie

Akonáhle sa do aplikácie zaregistrujete a nahráte sem QR kód filtra, je potrebné nastaviť stupeň tvrdosti vody. Ten odhadnete buď vizuálnou kontrolou existujúcich spotrebičov (napríklad varných kanvíc, žehličiek a pod.), Alebo zavoláte na infolinku dodávateľa vody, prípadne donesiete vzorku na akciu s názvom Svetový deň vody, kde vykonajú jeho laboratórny rozbor úplne zadarmo. Aplikácia následne vypočíta dátum najbližšej výmeny na základe stupňa tvrdosti a v deň výmeny vám pošle notifikáciu. 

Koncept filtračných karáf Flow'n go a športových filtračných fliaš MyLaica zodpovedá trendom a štandardom dnešnej zrýchlenej doby, kedy je kladený dôraz na maximálnu funkčnosť a efektívnosť spotrebičov, ktoré sú súčasťou našich domácností a kancelárií. Digitalizácia, eko a smart riešenie idú následne ruka v ruke s jednoduchším životom a voľným časom, ktorý môžeme venovať tomu, čo považujeme za skutočne dôležité.

Pošlite článok známemu